طبق گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده، تقسیم بندی تغذیه ای برای یک کیوی، حدود 75 گرم (گرم) آمده است:

کیوی مازندران از خوشمزه ترین کیوی ها به شمار می رود.

44 کالری
148 میلی گرم (میلی گرم) پتاسیم یا 3 درصد مقدار توصیه شده روزانه (DV)
2 گرم فیبر رژیمی یا 7 درصد DV
0.8 گرم پروتئین یا 2 درصد DV
26 میلی گرم کلسیم یا 2 درصد DV
56 میلی گرم ویتامین C یا 62 درصد DV
7 گرم شکر
1 میلی گرم ویتامین E یا 7 درصد DV
30 میکروگرم (mcg) ویتامین K یا 25 درصد DV
12 میلی گرم منیزیم یا 3 درصد DV
3 میکروگرم RAE ویتامین A یا 0.3 درصد DV
20 میکروگرم فولات یا 5 درصد DV

کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی است.

کیوی

اما ویتامین C نه تنها سیستم ایمنی را تقویت می کند، بلکه ممکن است تنفس را بهبود بخشد و علائم آسم را کاهش دهد .

از آنجایی که کیوی منبع فیبر است، خوردن دو عدد در روز نیز ممکن است به بهبود هضم و کاهش یبوست کمک کند .

همچنین اگر از بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر یا بیماری التهابی روده رنج می برید، می تواند عملکرد کلی روده را بهبود بخشد.

در یک قلب سالم نقش دارد
اگر به دنبال راه های طبیعی برای کمک به کاهش فشار خون بالا (فشار خون) هستید، کیوی به عنوان منبعی از پتاسیم یک انتخاب عالی است.

یک مطالعه نشان داد که خوردن سه کیوی در روز به کاهش فشار خون افراد کمک می کند، اگرچه ممکن است با خوردن کمتر شاهد بهبودی باشید – محققان این کاهش را به یک ماده فعال زیستی در میوه نسبت دادند.

کاهش فشار خون می تواند احتمال سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش دهد.

فیبر غذایی موجود در کیوی همچنین می تواند با کاهش تری گلیسیرید، فواید قلبی را به همراه داشته باشد.

یک مطالعه نشان داد افرادی که دو تا سه کیوی در روز می‌خورند، 15 درصد سطح تری گلیسیرید کمتری در مقایسه با افرادی که کیوی نمی‌خوردند، داشتند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *