حال بیایید طرز تهیه آب کشمش را بررسی کنیم.

هر 100 گرم برای کشمش، به 1.5 فنجان آب نیاز دارید.

مویز با هسته قیمتی مناسب دارد.

اگر کشمش را تا حد امکان طبیعی انتخاب کنید، آب کشمش شما مفیدتر خواهد بود.

برای این منظور توصیه می کنیم به جای کشمش های روشن و روشن از کشمش های مات و تیره رنگ استفاده کنید.

همچنین ابتدا باید کشمش خود را بشویید.

پس از آماده شدن کشمش طبیعی و تمیز شده، آب اندازه گیری شده را از قبل در قابلمه ای جداگانه بجوشانید.

سپس کشمش دلخواه را داخل آن بریزید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

سپس با انگور در آب جوشیده یک شب استراحت دهید.

مویز

در پایان این مدت، چه با صاف کردن انگور از آب و نوشیدن آن، می توانید آب کشمش خود را که در صورت نوشیدن با معده خالی در کمک به هضم غذا فعال تر است، نیم ساعت تا یک ساعت قبل از صبحانه مصرف کنید.

اگر حداقل چند روز در ماه از این روال پیروی کنید، می توانید بدن سالم تری به خصوص کبد خود داشته باشید.

معجزه 21 کشمش مدتهاست که برای بسیاری شناخته شده است.

21 بودنش اینه که با حدود 1 مشت مطابقت داره و فوایدش رو نشون میده.

مصرف مستقیم 21 کشمش یا خیساندن آن در آب در شب و نوشیدن آن در صبح یک آنتی اکسیدان قوی ایجاد می کند.

در تسهیل هضم و دفع سموم انباشته شده در بدن فواید دارد.

امروزه کشمش که به طور گسترده مصرف می شود، اگر به مقدار مناسب مصرف نشود، باعث افزایش وزن می شود. 

مصرف کشمش که مخصوصاً قند بالایی دارد به صورت متعادل توصیه می شود. 

در حالی که کالری یک مشت کشمش 80 است، 100 گرم معادل حدود 300 کالری است.

 بنابراین در هنگام مصرف نباید زیاده روی کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *