منبع مهم پروتئین گیاهی است
مانند تمام حبوبات، لوبیا خشک منبع پروتئین گیاهی است: در هر 100 گرم لوبیا 8.1 گرم وجود دارد.
لوبیا (همچنین) برای افراد قوی است!
5 حبوبات غنی از پروتئین گیاهی را کشف کنید!
لوبیا عروس خمین سرشار از فیبر است.
لازم است بدانید که دو نوع فیبر وجود دارد: محلول و نامحلول با اثرات مفید متفاوت.
به نوبه خود، فیبرهای نامحلول انتقال را بهبود می بخشند و فیبرهای محلول به نوبه خود در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی نقش دارند.
لوبیا خشک دارای ویژگی خاصی است که حاوی این دو نوع الیاف است.
این فیبرها هستند که به طور طبیعی در لوبیا وجود دارند و در طول وعده های غذایی به شما احساس سیری می دهند.
در واقع، دومی باعث کاهش هضم می شود و به شما اجازه می دهد بین هر وعده غذایی طولانی تر بمانید.
در نهایت، وجود فیبر در رژیم غذایی شما می تواند از سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.
پس چرا زمانی را انتخاب کنیم که یک غذای واحد بتواند همه چیز مورد نیاز ما را برای ما فراهم کند؟
برای فلور روده مفید است
لوبیا خشک دارای کربوهیدرات هایی است که می تواند برای بدن ما مفید باشد، مانند “نشاسته مقاوم”. نشاسته مقاوم این مزیت را دارد که دیر هضم است.
این قند آهسته نامیده می شود: رشد باکتری های خوب روده را تقویت می کند و باکتری های مضر را محدود می کند.
بهترین منابع نشاسته مقاوم لوبیا چشم بلبلی، سیاه و سفید است.
ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب
لوبیا خشک برای سلامتی مفید است زیرا دارای مواد معدنی، عناصر کمیاب و ویتامین های زیادی است.
در اینجا یک لیست غیر جامع است:
آهن: برای تشکیل گلبول های قرمز و انتقال اکسیژن در خون ضروری است.
مس: نقش آنتی اکسیدانی دارد و به همین دلیل به مبارزه با پیری سلولی کمک می کند.
فولات (ویتامین B9): در تولید سلول های بدن مانند گلبول های قرمز و گلبول های سفید شرکت می کند.
همچنین در رشد سیستم عصبی مرکزی جنین مهم است.
منیزیم: تا حد زیادی در استخوانها و دندانها ذخیره میشود (بله بله!) تا حد زیادی به فعالیت عضلات اجازه میدهد.
روی: در واکنش های ایمنی و در تولید DNA که فرآیندهای آنزیمی حیاتی هستند، شرکت می کند.
کلسیم: فراوان ترین ماده معدنی در بدن.
این ماده عمدتاً در استخوان ها ذخیره می شود که بخشی جدایی ناپذیر از آن است.
به شکل گیری استخوان ها و دندان ها و همچنین حفظ سلامت آنها کمک می کند.
اکنون همه فواید دوستان دیرینه ما، لوبیا خشک را می دانید. بنابراین، آیا باید به آن برگردیم؟