درخت انجیر خزان کننده است و ارتفاع آن به 7-10 متر می رسد.
دارای پوست سفید صاف است.
انجیر خشک اعلا از پرفروش ترین انجیر خشک ها می باشد.
درختان انجیر به صورت وحشی در مناطق خشک و آفتابی که خاکی تازه و عمیق دارند رشد می کنند.
آنها همچنین تمایل به رشد در مناطق صخره ای دارند و می توانند حتی در خاک های کمتر حاصلخیز نیز حفظ شوند.
درختان انجیر تا 100 سال عمر میکنند و شاخههای بلند و پیچخوردهای دارند که از ارتفاع درخت فراتر میرود.
انجیر بومی خاورمیانه و غرب آسیا است و اکنون در سراسر جهان کشت می شود.
درختان انجیر در مناطق مختلف آسیا و آمریکای شمالی طبیعی شده اند.
انجیر اوج بسیاری از میوه های تک دانه است و به اندازه 3-5 سانتی متر رشد می کند.
آنها در هنگام رشد سبز هستند و پس از رسیدن به رنگ بنفش یا قهوه ای در می آیند.
از نظر گیاه شناسی نمی توان انجیر را میوه نامید. این یک سیکونیوم است، به این معنی که بخشی از ساقه به یک کیسه امتداد می یابد و گل ها در داخل رشد می کنند.
انجیر طعم و بافت بی نظیری دارد.
آنها شیرین و جویدنی هستند.
نرمی میوه و ترد بودن دانه های آن ترکیبی زیبا برای خوردن ایجاد می کند.
انجیر خشک در طول سال در دسترس است در حالی که انجیر تازه از ژوئن تا سپتامبر در دسترس است.
انجیر بیضی یا گلابی شکل است و به رنگ های سفید، سبز، قرمز، زرد، بنفش و سیاه می باشد.
می توانید آنها را به صورت خام و تازه، خشک مصرف کنید یا در دستور العمل های مختلف (که در این مقاله به تعدادی از آنها اشاره شده است) بگنجانید.
انجیر در بسیاری از نقاط جهان عجیب و غریب در نظر گرفته می شود.
آنها پس از رسیدن شیرین و آبدار هستند و طعم آنها به رنگ آنها بستگی دارد.