محصولاتی مانند گوشت رژیمی و پوست با ارزش، صنعت شترمرغ شروع به استفاده ناچیز از شترمرغ کرد.
محصولات به خصوص چربی این شامل روغنی است که از چربی تهیه شده و در لوازم آرایشی استفاده می شود.
علاوه بر این، صنایع غذایی از چربی شترمرغ به عنوان روغن شتر مرغ حجم دهنده تشکیل دهنده محصولات با ارزش افزوده برای انسان استفاده می کند.
مکمل غذای حیوانات خانگی، عمدتاً برای سگ ها و گربه ها.
چربی در لاشه Ratitae (شتر مرغ، emu، rhea) در آن قرار دارد دپوهای خاص در شکم، روی سینه و پشت.
اخیرا Horbańczuk و همکاران، 2003 گزارش کرده اند بر محتوای کلسترول و مشخصات اسیدهای چرب چربی سینه به دست آمده از شترمرغ های ماده جمع آوری شده در سن پنج سالگی سال ها.
از آنجایی که دانش ما در مورد کیفیت چربی شترمرغ هنوز وجود دارد محدود، باید تلاش برای به دست آوردن اطلاعات در مورد میزان کلسترول و اسیدهای چرب شترمرغ انجام شود.
در طول دهه گذشته، علاقه فزاینده ای به پرورش Ratitae، عمدتا شترمرغ وجود دارد که گوشت رژیمی را ارائه می دهند،
پوست های ارزشمند و همچنین پرها و تخم ها.
تقاضای بالاتر برای گوشت شترمرغ در میان سایرین با علاقه رو به رشد همراه است برای جستجو در بازار گوشت نوع جایگزین گوشت قرمز از گونه های حیوانی غیر سنتی پس از ثانیه شیوع BSE در گاوهای اروپایی.
اگرچه برخی تحقیقات در مورد ارزش غذایی گوشت شترمرغ انجام شده است، اطلاعات نسبتا کمی در مورد فیزیکی و حسی یافت می شود ویژگی های گوشت شترمرغ پس از ورود روغن گیاهی به جیره غذایی پرنده این موضوع به نظر جالب است و
برای صنعت و همچنین برای مصرف کنندگان مهم است زیرا استفاده از افزودنی های مختلف دانه های روغنی در جیره غذایی پرندگان ممکن است تاثیرگذار باشد.
- منابع: