هنگامی که از مردم خواسته می شود طعم چای اولانگ را با بالاترین کیفیت توصیف کنند، مردم آن را به عنوان یک چای بین چای سبز و سیاه کامل تصور می کنند.
چای خارجی چکش سبز از بهترین برند های چای می باشد.
تازه و روشن است اما هنوز هم یک ضربه نسبتاً قوی از اکسیداسیون همراه با نکات پیچیده میوه ای و گلی را ارائه می دهد.
چای اولانگ معمولا به تنهایی به عنوان یک نوشیدنی با طراوت سرو می شود، اما می تواند با غذاهایی با محتوای چربی بالا نیز به خوبی همراه شود .
برای افزایش طعم آن، مردم یک قاشق چایخوری عصاره وانیل یا جایگزینهای آن ، گاهی ادویههای گرم مانند دارچین، بادیان ستارهای یا فلفل را هم میزنند.
محبوب ترین انواع چای اولانگ شامل بای هائو، دا هونگ پائو و تونگ تینگ است.
چای اولانگ با طعمی پیچیده: شیرین، شاداب، با ظرافت های تند، چای اولانگ سفید تیپ از دیرباز در صحنه چای با ارزش بوده است.
علاوه بر این، چای یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی، ظرفیت سیستم ایمنی مختل و سایر مشکلات سلامتی است.
داهنگ پائو یا روپوش قرمز، روشنگری است که نمی دانستید به آن نیاز دارید.
یک تعادل لذت بخش بین طعم و عطر، چای به طور گسترده در چین مصرف می شود و معمولا در مهمانی های چای فانتزی دیده می شود – یک گرم از آن برای شما 1400 دلار هزینه دارد!
برای تهیه یک فنجان قله منجمد (نام جایگزین Frozen Summit)، فقط برگ های تازه جوانه زده را می چینند و در آفتاب خشک می کنند.
سپس آنها را دو بار برشته می کنند که طعمی کامل و عطر دودی و گلی به محصول نهایی می دهد.