سیب قرمز لبنان تاثیر بالایی در تقویت معده دارد

یکی از محبوب ترین میوه ها بدون شک سیب است.

این توسط اکثریت مردم روی کره زمین مصرف می شود.

سیب قرمز لبنان از طعم بی نظیری برخوردار است.

علاوه بر این، حدود 75000 نوع سیب وجود دارد و باغات آنها تقریباً 5 میلیون هکتار از کره زمین را پوشش می دهند.

سیب از 85 درصد آب تشکیل شده است، در حالی که ارزش انرژی در 100 گرم آن 52 کیلو کالری است.

محتوای چربی سیب تقریباً 0٪ است.

با این حال، کربوهیدرات تقریبا 14٪ است.

سیب

خبر خوب این است که اینها کربوهیدرات های پیچیده ای هستند که بدن را برای مدت طولانی سیر می کنند، به همین دلیل است که این میوه در برنامه های غذایی توصیه می شود.

آنها همچنین 2.4 گرم فیبر و نشاسته دارند.
حاوی چه ویتامین ها و مواد معدنی هستند؟
سیب یک داروخانه کامل در یک میوه است زیرا گنجینه ای از ویتامین های A، E، B1، B2، B6، ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، مس، کلسیم، ید، روی، پکتین، فسفر، تانن و غیره است.

لازم به ذکر است که یکی از ساده ترین منابع آهن برای هضم نیز می باشد.

سیب ترش یک چهارم نیاز روزانه به ویتامین C را پوشش می دهد، زیرا از بیماری های عفونی، ویتامین ها و کم خونی جلوگیری می کند.

به همین ترتیب، ویتامین C دارای اثر ضد التهابی است و یک عنصر ضروری در سنتز کلاژن، تنظیم انعقاد خون، عادی سازی عروق خونی است.
ویتامین A که در سیب فراوان است – 50 درصد بیشتر از پرتقال – همچنین از سرماخوردگی و سایر عفونت ها محافظت می کند.

علاوه بر این، به سلامت چشم ها نیز کمک می کند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند زیرا سیب تازه و آبدار سرشار از ویتامین C است.

همچنین به لطف آنتی اکسیدان کورستین که عمدتا در سیب قرمز یافت می شود، می تواند به بدن در مبارزه با استرس کمک کند.