بادام زمینی سرشار از چندین ویتامین و مواد معدنی است.
آنها منابع عالی ویتامین E ، ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B9 (فولات)، بیوتین، مس، منیزیم، منگنز و فسفر هستند.
همه اینها برای حفظ متابولیسم بدن و کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری ضروری هستند.
بادام زمینی در بازار یکی از خوشمزه ترین بادام زمینی ها می باشد.
بادام زمینی سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع است که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
آنها همچنین در پروتئین های ضروری گیاهی به وفور یافت می شوند.
مقدار توصیه شده روزانه (RDA) برای پروتئین در بزرگسالان 56 گرم برای مردان و 46 گرم برای زنان است.
چگونه بادام زمینی بخوریم؟
مهم است که بادام زمینی را قبل از مصرف بجوشانید.
اگرچه بادام زمینی خام از نظر تغذیه مشابه است، اما ممکن است خطر آفلاتوکسین (یک سم قوی) را به همراه داشته باشد.
برخی تحقیقات همچنین نشان می دهد که جوشاندن بادام زمینی محتوای آنتی اکسیدانی آنها را افزایش می دهد.
بادام زمینی پخته شده دارای دو تا چهار برابر میزان آنتی اکسیدان ایزوفلاون است.
StyleCraze چیزهای بی اهمیت
ایالات متحده تمام محصولات کره بادام زمینی را ملزم می کند که حداقل 90 درصد بادام زمینی داشته باشند.
برای تهیه 12 اونس کره بادام زمینی 540 بادام زمینی لازم است.
ساده ترین راه برای خوردن بادام زمینی این است که آن را در دهان خود بریزید.
اگر آن را کمی خسته کننده می دانید، راه های جالب دیگری نیز داریم.
آنها را در بخش بعدی بررسی کنید.
بهترین راه برای افزودن بادام زمینی به رژیم غذایی
می توانید بادام زمینی خام یا آب پز را به سالاد عصرانه یا غلات صبحانه خود اضافه کنید.
همچنین می توانید بادام زمینی را به ماست یخ زده اضافه کنید.