آجیل به صورت عمده با استفاده از ماده ای عجیب روانه بازار می شود

فواید: بادام پوست کنده یا بلانچ شده، سرشار از چربی های سالم، فیبر، پروتئین، منیزیم و ویتامین E است.

بله، چربی بالایی دارد – اما این چربی تک غیراشباع است که با حفظ سطح کلسترول خوب به محافظت از قلب شما کمک می کند.

یکی از مرغوب ترین آجیل ها آجیل به صورت عمده می باشد.

تحقیقات مجله بریتانیایی تغذیه نشان می‌دهد که فواید سلامتی خوردن آجیل‌هایی مانند این‌ها به کاهش وزن نیز ادامه می‌یابد – حدود 55 گرم بادام در روز به قلب شما کمک می‌کند و گرسنگی را بدون خطر افزایش وزن به حداقل می‌رساند.

آجیل حاوی مقادیر زیادی چربی خوب است.

بسیاری بر این باورند که مصرف مقدار زیادی چربی تاثیر منفی بر بدن دارد و می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.

با این حال، درک اینکه چربی ها برای شما مضر هستند منسوخ شده است.

آجیل

مهم است که بدانیم چهار نوع مختلف از چربی های اشباع شده با چربی، تک غیراشباع، چند غیراشباع و ترانس وجود دارد.

چربی ترانس در مواد غذایی فرآوری شده یافت می شود و برای سلامتی مضر است.

با این حال، سه نوع چربی دیگر برای مصرف کاملا بی خطر هستند.

آجیل به خصوص سرشار از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند که چربی هایی هستند که با تعدادی از فواید سلامتی مرتبط هستند.

این چربی‌های «خوب» انرژی بدن را تأمین می‌کنند، امکان جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی کلیدی را فراهم می‌کنند، عملکرد سیستم ایمنی و عصبی را حفظ می‌کنند، بدن را عایق می‌کنند و فشار خون و لخته شدن را تنظیم می‌کنند.

همچنین، آجیل منبع عالی امگا 3 و 6 است و بنابراین، مصرف منظم آجیل می تواند عملکرد بهینه بدن را تضمین کند.