لوبیا چیتی خود انواعی از لوبیا معمولی، نوعی حبوبات است.

آنها در چند رقم مختلف وجود دارند، اما معمولاً آنها را فقط به عنوان لوبیا چیتی می بینید.

ممکن است بتوانید آنها را تازه در بخش محصولات پیدا کنید.

لوبیا چیتی کرمانشاه فواید بسیاری برای بدن دارد.

لوبیا چیتی تازه باید قبل از پختن پوست کنده شود.

با این حال، معمولاً آنها را به صورت خشک یا کنسرو می‌خرید.

کنسرو لوبیا چیتی یا کامل یا سرخ شده است.

بسیاری از تولیدکنندگان محبوب غذای مکزیکی لوبیاهای سرخ شده را در انواع مختلف درست می کنند.

لوبیا چیتی

اگر به دنبال کاهش مصرف چربی یا سدیم خود هستید، قبل از خرید، برچسب حقایق تغذیه را بررسی کنید.

معمولاً برای تهیه لوبیا سرخ شده از نمک و چربی استفاده می شود.

وقتی آنها بهترین هستند
لوبیا چیتی خشک و کنسرو شده (آماده شده) در تمام طول سال موجود است.

ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی
هنگام خرید حبوبات، به دنبال لوبیای ترک نخورده باشید که در معرض گرد و غبار یا رطوبت قرار نگرفته اند.

شما می توانید لوبیا خشک را در ظروف از پیش بسته بندی شده خریداری کنید، اما بسیاری از فروشگاه ها لوبیا چیتی را به صورت عمده نیز می فروشند، بنابراین می توانید فقط مقدار مورد نیاز خود را خریداری کنید، اغلب با تخفیف جزئی.

لوبیای خشک را در ظرفی دربسته در انباری یا جای خنک و تاریک دیگری نگهداری کنید.

اگر به درستی نگهداری شود، حبوبات باید تا 12 ماه خوب بمانند.

اگر لوبیا چیتی را بپزید، وقتی در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند، حدود سه روز تازه می مانند.توجه داشته باشید که بسیاری از اشکال فرآوری شده لوبیا چیتی ممکن است حاوی چربی اضافه شده باشند.

به عنوان مثال، اگر کنسرو لوبیا سرخ شده خریداری می کنید، احتمالاً لوبیاها با چربی پخته شده اند – اغلب گوشت گوسفند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *